Lemmenkujan Koirapalvelut

Voit tuoda koirasi meille päivähoitoon tai pidempiaikaiseen hoitoon !

Olemme pieni hoitola, rauhallisella sijainnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hoidon aikana ulkoilemme ja leikimme päivät. Halutessasi voit ostaa koirallesi turkinhoidon,
hammaspuhdistuksen tai pienempiä hoitotoimenpiteitä hoidon yhteyteen.

Päivähoito

Teetkö pitkiä työpäiviä vai onko tulossa pitkä kokopäivän kestävä matka? Voit tuoda koirasi meille päivähoitoon, niin hänen ei tarvitse viettää pitkää päivää yksin kotona.

Pidempiaikainen hoito

Onko lomamatka suunnitteilla, mutta koiralle ei ole hoitajaa? Meille voit tuoda koirasi viikonlopun, viikon tai jopa kuukauden ajaksi.

Hinnasto

Hinnat voimassa 1.8.2022 alkaen

Kaikki hinnat sis. ALV. 24%

Peruutukset tulee tehdä 48 h ennen hoitojakson alkua, muutoin veloitus 50% hoidon hinnasta. Täysin peruuttamatta jätetystä hoitojaksosta veloitamme täyden hinnan!

  • Hoitomaksu 30 € / vrk
  • Päivähoito 24 € / vrk
  • Lääkitykset +4 € / vrk
  • Juhlapyhäkorvaus + 10 € / vrk

Huomioithan, että koirasi rokotukset tulee olla voimassa hoitoon saapuessa. Emme myöskään ota hoitoon juoksuisia narttuja, jotta kaikkien loma säilyisi mahdollisimman stressittömänä.

Meillä on neljä erikokoista häkkipaikkaa ja katsomme koirasi koon mukaan oikean kokoisen tilan, joka on eläinsuojelulain mukainen. Mikäli sinulla on useampi koira; Häkkien väliseinissä on avattavat luukut, joiden avulla pystymme saamaan koirillesi isomman yhteisen tilan tarvittaessa.

Koirallasi tulee olla mukana omat ruoat ja herkut. Lisäksi voit ottaa hoitolaan mukaan omia leluja sekä viltin/pedin, mutta ilman näitäkin pärjätään.

Meillä koirat pääsevät ulkoilemaan kolme kertaa päivässä lähimetsän pururadalle.

Koirahoitola Kauhajoella
Lenkkeilyä lähimetsissä

Tiedän, että aina omistajat miettivät, miten koiramme mahtaa pärjätä vieraassa paikassa. Mikäli tahdot, lähetän mielelläni koirasi kuvia ja kuulumisia loman aikana sinulle!

Hoitolassamme tuonti- ja hakuajat on sovittavissa  klo 7-20 välille. Tarkat ajat sovitaan AINA varausta tehdessä.

Kun tarvitset koirallesi hoitoa, olethan yhteyksissä hyvissä ajoin, näin varmistat hoitopaikan haluamallesi ajankohdalle.

Kuvia hoitolastamme

Lemmenkujan Koirapalvelut